O altă conferință de presă pentru realizarea terminalului de pasageri, un alt câștigător…un alt termen

Licitații de râsul curcilor la Consiliul Județean Brașov. ”Lăudărosul” de la Consiliul Județean Brașov iar vrea să iasă în evidență cu semnarea contractului pentru construirea Terminalului de pasageri al AIBG. Poate de data asta cei din comisia de licitație nu se mai răzgândesc, nu de alta, dar vine 2020 până se hotărăsc oamenii lui Adrian Veștea cine să construiască terminalul de pasageri. Reamintim că cei din Consiliul Județean Brașov au jucat ping pong cu licitația. Ba a fost un câștigător, fiind considerat cel mai bun, ba altul…dumnezeu știe până la urmă care au fost criteriile…

Cert este că în primă fază licitația a fost câștigată de Construcții SA Sibiu, dar a fost contestată la CNSC de către ocupanta locului al doilea, Asocierea BOG’ART SRL – SC UTI Grup SA – SC UTI Facility Management SA, iar CNSC, prin decizia din 20 iunie, a admis respectiva contestație.

După ce au reevaluat ofertele, suprinzător față de prima licitație, câștigător a fost chiar cel care a contestat, adică Asocierea BOG’ART SRL – SC UTI Grup SA – SC UTI Facility Management SA. Numai că de data asta a făcut contestație Construcții SA Sibiu, cea care în primă fază fusese declarată câștigătoare.

Cu alte cuvinte, comisia de licitație s-a jucat cu ofertele pentru aeroportul Brașov. Este o chestie și de logică că nu poți declara câțtigătoare azi o firmă, iar mâine alta ca și cum ar fi totul în regulă. Cineva a greșit clar, dar cum conducerea Consiliului Județean Brașov este destul de moale și totul este la nivel declarativ, măsuri concrete nu se iau niciodată, indiferent cât se greșește. Din contră, cei care au fost directorași în trecut sunt si acum ținuți îm brațe de conducere deși știe toată lumea că au avut un management defectuos.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: