O altă conferință de presă la un aeroport care nu este realizat nici măcar pe jumătate

Conferințe de presă organizate pe șest la Consiliul Județean Brașov.

Că este pandemie, că trebuie să existe distanțare socială, mai puțin contează, important este ca președintele Consiliului Județean să mai bifeze o conferință de presă.

Și cum la aeroport mai mult a organizat conferințe decât a realizat lucrări, vineri s-a gândit că este momentul potrivit să îi invite pe jurnaliști din nou pe teren, de această dată pe șest. Bineînțeles, mare lucru nu a spus, pentru că nu prea are ce. Lucrările continuă acolo și cam atât. Întrebarea este când va fi finalizat acest obiectiv ținând cont că se lucrează acolo de vreo 8 ani, iar stadiul era undeva la 30% în urmă cu 2 luni.

Mai mult decât atât, primarul George Scripcaru a anunțat că aeroportul ar putea fi operațional în 2 ani. Deci, pe cine să mai crezi când se anunță data finalizării?

O conferință de presă cu spitalele care arată într-o stare deplorabilă oare când va organiza președintele Consiliului Județean? Poate va afla de la DSP ce probleme sunt în unitățile medicale subordonate Consiliului Județean Brașov. Acolo sunt necesare conferințele de presă și nu cele în care se pozează cu echipamente, ci alea care arată pereții scorojiți, umezeala din încăperi. Din acest motiv DSP a dispus reorganizarea spitalelor. Se tot bagă bani, dar unde, pentru că rezultatele nu prea se văd…

 

sursa foto: Consiliul Județean Brașov

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: