Nunta de Aur, a 19-a ediție

Să nu mai spună lumea că nu fac ceva și reprezentanții Agenției Metropolitane Brașov 🙂 Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor, în parteneriat cu Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov, organizează sărbătorirea festivă a familiilor brașovene care au împlinit peste 50 de ani de căsătorie neîntreruptă, în cadrul manifestării ”Nunta de Aur”, aflată la cea de-a 19 ediție.

Sărbătorirea  evenimentului se va desfășura  la Restaurantul ”ARO-PALACE” –  ”Ball Room” (Sala mare), în data de 19.12.2019, cu începere de la ora 15,00.

Pentru ediția din acest an, până în prezent, sunt înscrise 61 de familii.

Familiile brașovene care au împlinit peste 50 de ani de căsătorie neîntreruptă,  nu au fost sărbătorite la edițiile anterioare și nu sunt înscrise pentru ediția din acest an pot depune cererile de participare la Starea Civilă – camera 25 ( intrarea spre ”Casa Căsătoriilor”), în programul de lucru cuprins în intervalul 08,30 – 12,00. Solicitarea de înscriere trebuie însoțită de xerocopii după actele de identitate și după certificatul de căsătorie.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: