Nu vă e rușine? Un urs agonizează de 14 ore pe marginea unui drum din Sovata. Ar trebui să vă dați demisia toți cei implicați (VIDEO)

În România se moare de indiferență, fie că vorbim de oameni, fie că vorbim de animale. Un exemplu clar în acest sens este cazul unui urs lovit aseară de o mașină între Sovata și Praid. Bineînțeles, nimeni nu a intervenit, că doar trăim în România, iar în weekend nu lucrează ”nababii” de la stat. Nimeni de la Prefectură, nimeni de la Ministerul Mediului, nimeni de la stat…Acești oameni ar trebui clar să fie destituiți, judecați și condamnați pentru indiferență. Un urs agonizează de ore întregi pentru că acești indivizi stau la șprițuri ori sunt în campanie electorală. Pentru ei este mai important acum cine iese președinte la alegerile de duminica viitoare, nicidecum viața cuiva, chiar dacă vorbim de un animal.

Ursul a ajuns pe șosea tot din cauza acestor ”criminali” care nu au făcut nimic pentru ca animalele să fie protejate, tocmai să nu ajungă pe străzi. Dar, trăim în țara asta frumoasă însă cu specimene care nu ar trebui să ajungă niciodată la conducerea unor instituții ale statului. A plecat PSD, a venit PNL, dar totul rămâne la fel, aceeași indiferență, aceeași nesimțire. Oare mai răspunde cineva în țara asta pentru aceste ”crime” ? Oare chiar nu vă este rușine, nu vă pasă deloc de ceea ce se întâmplă?

Cristi FLOREA

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: