Nu la Zorba The Greek a izbucnit incendiul, ci la o altă clădire dar s-a extins și la restaurant

Deși ISU Brașov a anunțat de producerea unui incendiu la restaurantul Zorba The Greek, potrivit ultimilor informații, focul a izbucnit la o altă clădire. Anunțul a fost făcut chiar de către reprezentanții restaurantului pe pagina de facebook.
Dragi prieteni, bănuim că deja ați auzit de neplăcutul incident care a avut loc noaptea trecută.
Din păcate, multe știri false apar constant pe toate rețelele de socializare, dar adevarul urmează să îl povestim noi, în această postare, fără a omite niciun detaliu.
Restaurantul Zorba The Greek se află într-o clădire care face parte din complexul de clădiri al fabricii Tino. În jurul orei 03:40, pompierii au inceput lupta cu focul, reușind să finalizeze întregul proces după aproximativ 3 ore. Focul se pare că a pornit din altă clădire care se afla în același complex cu Zorba The Greek. Astfel, norocul nostru a fost că restaurantul este aproape intact, focul a reușit să acapareze doar o mică parte din clădirea în care ne aflăm, astfel daunele care s-au produs sunt datorate apei care a pătruns în pereți și care s-a prelins.
Cel mai important este că nimeni nu a pățit nimic, echipa noastră este în completă siguranță, iar restarantul Zorba The Greek nu “a ars din temelii”, ba din contră, putem spune că nu a ars aproape deloc.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi și că sunteți în continuare, promitem să ne mobilizăm și să găsim o soluție cât mai rapidă, iar cel mai important, vă ținem la curent cu tot ce se va întâmpla de acum și promitem să revenim cu forțe proaspete și cu mâncarea voastră preferată, cât de repede putem”, au scris pe facebook reprezentanții restaurantului cu specific grecesc.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: