Nu au purtat mască de protecție și au primit amenzi de peste 13.000 de lei

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului Județului Brașov, au fost desfășurate noi acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri, terase, în zona unităților de învățământ, dar și în mijloacele de transport în comun situate pe raza județului Brașov, scopul acestor acțiuni fiind acela de a preveni răspândirea virusului SARS-CoV-2.

La acțiuni au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, alături de jandarmi și polițiști locali.

 

Cu ocazia activităților desfășurate, polițiștii brașoveni au verificat 140 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă,

Polițiștii din cadrul I.P.J. Brașov, alături de polițiștii locali, au legitimat aproximativ 2.200 de persoane,  au verificat  aproximativ 170 mijloace de transport persoane și peste 320 de autovehicule iar pentru abaterile constatate au aplicat aproximativ 320 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și 2 sancțiuni pentru fapte de natură economică,  valoarea totală a acestora fiind de 13.500 lei.

De asemenea, polițiștii au verificat aproximativ 2.350 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină.

Reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Brașov au legitimat 28 de persoane,  au verificat 7 mijloace de transport persoane și 50 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină, aplicând 28 sancțiuni contravenționale.

Jandarmii din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Burebista Brașov au legitimat 56 de persoane și au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: