Nu a putut preciza clar dacă a inițiat vreun proiect în mandatul său și nici nu știe câți bani s-au alocat pentru aeroport. Totuși, îl vrea pe Dunca candidat la Primăria Brașov (VIDEO)

Consilierul județean Radu Mitric a ieșit astăzi într-o conferință de presă unde a explicat cum a fost dat afară din partid. Bineînțeles, varianta sa, cealaltă ,probabil, o va explica conducerea PSD. După ce a povestit cât de echilibrat și corect a fost în Consiliul Județean în acești ani, Radu Mitric a început atacul asupra lui Marius Dunca, președintele PSD Brașov. Mai mult decât atât, consilierul i-a cerut acestuia să candideze la Primăria Brașov.

”Dacă nu are niciun blat cu George Scripcaru, atunci să candideze Marius Dunca la Primăria Brașov. Așa fac liderii partidelor, își asumă”, a spus Radu Mitric.

După ce a povestit frumos aventura sa prin PSD, Radu Mitric a fost întrebat dacă a inițiat vreun proiect pe perioada mandatului său de consilier județean. Din păcate, consilierul nu a putut oferi un răspuns exact, mutând discuția în altă zonă. De asemenea, nu a putut nici să spună ce sumă de bani s-a alocat până acum pentru aeroportul Brașov…

A spus în schimb că este curtat de mai multe partide cu excepția USR.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: