Nu a pastrat distanta in trafic si a avariat 4 masini

4 dintr-o lovitura! Acesta este numarul masinilor avariate intr-un accident produs de un tanar care nu a pastrat distanta regulamntara in trafic.  La data de 09.05 a.c.,  în jurul orelor 12.50, pe șoseaua Cristianului, pe sensul de mers dinspre localitatea Cristian, către municipiul Brașov, în dreptul imobilului cu nr.  1 de pe Aleea Duvenbeck,  a avut loc un accident de circulație, soldat și cu avarierea a 4 autovehicule. Un conducător auto cu vârsta de 30 de ani, nu a păstrat o distanță suficiență în mers față de auto care circula în fața sa, a intrat în coliziune cu acesta iar  forța impactului a angrenat în coliziune alte două autoturisme ce circulau pe aceeași bandă, în același sens de mers.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui minor de 15 ani, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 30 de ani, care  a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov în vederea acordări de îngrijiri medicale.

În cauza a fost întocmit dosar penal în care se efectuează  verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: