Noii bocitori ai mediului din politica dambovițeană sunt, de fapt, ipocriți plagiatori

Seria pasionaților sezonieri de mediu din politică își deschide subcategorii: fotomodele, părerologi și actorași mâhniți! Toți mor de grija naturii in campaniile electorale! In realitate, sunt niște ipocriți eșuați care au lins clanțele marilor partide, fix acelea care au permis distrugerea mediului înconjurator din România iar ei, sunt atât de falși, încât nu recunosc faptul că nu au avut vreodată, în calitate de parlamentari sau guvernanți, macar o initiativă legislativă pe mediu. Acum, vor sa revoluționeze scena politica prin programe pe care Partidul Ecologist Român le -a avut in urma cu 10 ori 20 ani, sau chiar din prezent! Dezorientații aceștia, nici măcar idealiști nu sunt! A te dedica cu patimă unui crez, îți trebuie timp și muncă! Eșuații aceștia plagiatori, își schimbă partidele, crezul și doctrina, de la o primăvara la alta !

Ei văd în campaniile electorale, spectacole la scenă deschisă, iar după ce și-au joacat rolul, au plecat, crezând că românii uită! Ei se relaxează între campanii! Sunt cei care nu construiesc ceva durabil, ei racolează oameni, organizații, proiecte! Nu au nici macar propria viziune, pentru că nu sunt capabili, pentru că nu gândesc! Ei sunt ca un scut pentru cei din culise, care îi reactivează, îi scot în față! Ei nu au rușine, nu au demnitate! Ei se cred unici! Confundă likeurile cu voturile și glumele politice, cu proiecte! Ei decredibilizează inițiativele, cu adevarat, sincere și nobile.

Puneți osul la muncă, băieți! România are nevoie de soluții clare și fapte, nu de spectacol ieftin, cârpeli și simulări de îngrijorări și solidaritate pentru natură!
Orice cârpa pusă la uscat, crede ca se luptă cu vântul!

Dănuț Pop
Președinte PER

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: