Noapte însângerată pe șoselele din judetul Brașov. 2 morți și 2 răniți

Grave accidente de circulatie ieri seara in judetul Brasov.  Doua persoane si-au pierdut viata. “In jurul orei 21.00, un barbat de 42 ani, din Tandarei, care a condus un tir ce transporta animale(oi), pe DN 13, banda nr.2, spre Brasov, intre localitatile Fiser si Bunesti, la km 76 + 700 m, intr o curba la stanga, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si s-a rasturnat peste un autoturism inmatriculat in Brasov,  condus de o femeie de 23 ani, pe banda nr. 1, in aceeasi directie.
Din accident a rezultat decesul unui pasager de pe bancheta din spate din autoturism si ranirea celorlati ocupanti.
Conducatorii auto au fost testati si nu consumasera bauturi alcoolice.
S-a intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa.
Tot in jurul orei 21.00, un barbat de 50 ani, din Hoghiz, care a condus un autoturism pe DN 13, dinspre Hoghiz spre Rupea Gara, la km 55 + 400 m., drum in aliniament, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si a iesit in afara partii carosabile, prin stanga, unde a lovit capul podului de cale ferata ce trece peste DN 13, dupa care masina a fost proiectata din nou pe carosabil, pe sensul de mers Rupea – Hoghiz.
Din accident a rezultat decesul conducatorului auto care se afla singur in masina.
In urma verificarilor s-a stabilit ca acesta avea permisul de conducere anulat.
Dosar penal pentru ucidere din culpa.” a declarat Gabriela Dinu, purtator de cuvant IPJ Brasov.
La cele doua accidente au ajuns imediat si echipajele ISU Brasov-echipaj de descarcerare grea, 3 echipaje SMURD, două autospeciale de stins incendii cu apă și spumă și cu modul de descarcerare,  SVSU Rupea, un echipaj de descarcerare solicitat in spijin de la ISU Mureș.
Sursa foto ISU Brasov

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: