Nicolas Antone, mijlocașul ACS Kids Tâmpa Brașov va juca la Viitorul Șelimbăr

Nicolas Antone, mijlocașul ACS Kids Tâmpa Brașov,a fost împrumutat pentru un sezon la echipa din Liga a 2-a, Viitorul Șelimbăr.

„Ne bucurăm pentru Nicolas că va juca la Liga a 2-a, un nivel superior. Este un băiat foarte talentat și muncitor și sunt sigur că va avea evoluții foarte bune la echipa sibiană. Nicolas se alătură și altor jucători crescuți și formați de ACS Kids Tâmpa, ca Vadim Covalciuc, Sergiu Pîrvulescu sau Rareș Sburlea, care au jucat sau joacă la echipe în Liga a 2-a. Îi urăm mult succes lui Nico în noua aventură”, a declarat unul dintre antrenorii ACS Kids Tâmpa Brașov, Ciprian Anghel

„Era pasul cel mai firesc pentru mine. Îmi doream enorm să ajung la un nivel mai sus. Iar Viitorul Șelimbăr este echipa potrivită pentru mine pentru a crește. Mă bucur că cei de acolo au încredere în mine și voi încerca să fac tot posibilul ca să pun umărul la obținerea unor rezultate cât mai bune. Abia aștept să începem campionatul”, a declarat fotbalistul brașovean.

Nicolas Antone va pleca astăzi cu Viitorul Șelimbăr într-un cantonament în Antalya. De asemenea, fotbalistul de la ACS Kids Tâmpa Brașov fost convocat și la echipa națională de juniori U19.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: