”Nicoinprimarie” recunoaște fără să vrea că nu a existat baza legală pentru evacuarea a doi jurnaliști din sala de ședințe a Consilului Local

Fără să își dea seama de ce spune, consiliera pe comunicare a primarului Allen Coliban susține că în pandemie, la ședințele Consiliului Local, pot participa alte persoane în afară de cele convocate, DE OBICEI PESTE 30”, pe baza unei cereri scrise. Culmea, la ședința respectivă, abia erau 20 de persoane în sală, iar situația pandemică nu era atât de gravă, nu erau multe cazuri de COVID la vremea respectivă.

Situatia pandemică a fost invocata intr-o ședinta de Consiliu Local (al carei regulament prevede ca in pandemie prezenta fizica a altor persoane in afara celor convocate, de obicei peste 30, este posibila pe baza unei cereri scrise)” susține ”Nico in primărie”, așa cum s-a prezentat consiliera lui Coliban din primele zile de când a călcat în primărie. Cu alte cuvinte, consiliera primarului o contrazice pe viceprimărița Flavia care voia cu insistență(ea știe din ce motive) ca nimeni din presă să nu fie prezent în sală.

Într-o altă ordine de idei, ”Nico”  este tipa de la comunicare care a reușit să enerveze pe mai toată lumea din grupul de presă al Primăriei Brașov. Chiar dacă ea susține că nu există un ”conflict”, discuțiile de pe grupul de presă sugerează altceva. Mai mult, din cauza comunicării ”excelente” pe care aceasta o are cu presa și brașovenii, la un moment dat singură a amenințat că părăsește grupul de presă, tocmai pentru că ziariști de la televiziuni și presă scrisă i-au transmis că transparența și comunicarea sunt ”varză murată”.

Precizăm că ”Nico” este mai mult cunoscută din ziarele de scandal din România decât pentru comunicarea bună de la Primăria Brașov. Este tipa despre care ziarul click scrie ”Nicoleta Cîrjan, tânăra din Brașov care s-a iubit cu nepotul regelui Mihai, fostul principe Nicolae”. De asemenea, ziarul scoate în evidență și relația scurtă dintre cei doi…

 

 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: