Neputința și aroganța primarului din Brașov! Cum riscă să se facă de râs dacă nu cheltuie banii primiți de la Guvern

Primarul Allen Coliban are tendințe de ”narcisism”, consideră că tot ce face el este bine și bun, iar restul sunt niște proști, inculți, cu idei în detrimentul brașovenilor. Se întâmplă acest lucru de luni bune, timp în care, în loc să prezinte consilierilor locali și să explice pe larg intențiile sale, a preferat să îi critice pe rețelele de socializare, să-i pună la zid, chiar dacă de multe ori proiectele inițiate de primar au fost făcute pe genunchi, fără o susținere legală și reală. Drept dovadă este și proiectul prin care s-a încercat ”legalizarea” unei ilegalități privind catacombele din Brașov care au ajuns pe ochi frumoși la o asociație. Bineînțeles, useriștii consideră că au dreptate. Pe lângă acuzații, primarul nu vrea să renunțe nici în ruptul capului la aroganță. Din acest motiv, în loc să își apropie consilierii, mai mult îi îndepărtează. Din cauza acestor ifose ale primarului, până și un consilier local USR a preferat să plece din Consiliul Local.

Faptul că primarul a luat-o pe arătură și nu respectă TRANSPARENȚA cu care se lăuda în campania electorală a fost arătat și de Avocatul Poporului. De două ori a intervenit pe aceeași temă: TRANSPARENȚA! De ce, pentru că primarul și subordonații săi nu au înțeles că trebuie să fie deschiși către brașoveni, dar nu pe facebook, unde le place lor, ci peste tot.

Nu trebuie uitat faptul că administrația USR a încercat să evacueze doi jurnaliști din sala de ședință. Astfel de derapaje nu s-au mai întâmplat din timpul comuniștilor, dar USR a reușit!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: