Nepurtatul măștilor în spațiul public îi va arde pe români la buzunar

Noi amenzi pentru români din data de 15 mai. Nepurtatul măștilor în spațiul public îi va arde pe români la buzunar. Într-o emisiune la TVR, Nelu Tătaru a anunțat amenzi pentru nepurtatul măștilor în spațiul public.

”Noi contăm foarte mult pe spiritul civic, haideți, să spunem că în prima săptămână vom fi la nivel de avertisment, dar în a doua săptămână va exista și o sancțiune. Va exista o amendă (…) Nu ne-am gândit la un cuantum, toate sunt într-o analiză, toate sunt într-o expertiză la Ministerul de Interne.”, a declarat Nelu Tătaru, la TVR, în cadrul emisiunii ”România 9”.

One thought on “Nepurtatul măștilor în spațiul public îi va arde pe români la buzunar

  • 5 mai 2020 la 14:01
    Permalink

    Auzi tupeu pe el de escroc ordinar: cică noi șmecherii care vindem măști la suprapreț și fără bon fiscal, contăm pe prostia voastră dupe ce v-am obligat prin legea lui pește prăjit să purtați măștile vândute de nevastă-mea și de poponarul Botezatu! Dracu o să dea bani pe măștile voastre: puteți să vi le băgați undeva de pe acuma! Toate statele comunitare au oferit măștile gratuit. Afară de România lui Sică Mandolină.

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: