Nebunie spre Tractorul. Șoferii pierd și câte 30 de minute în trafic

Deplasarea din centru spre Tractorul si invers a devenit un adevarat cosmar pentru soferii din Brasov sau cei aflati in tranzit prin oras. Totul din cauza aglomeratiei si a lipsei de idei din partea administratiei locale. Desi au aprobat pe banda rulanta constructiile de blocuri in zona, reprezentantii Primariei Brasov nu au fost in stare sa gandeasca si pe termen lung un plan pentru decongestionarea traficului rutier pe acest tronson. Astfel, s-a ajuns in situatia ca soferii sa piarda chiar si cate jumatate de ora in trafic doar pe acest segment de drum. ”Este de-a dreptul o nebunie la orele de varf. Stai si astepti ca fraierul pentru ca nu s-au gasit solutii. Se tot vorbeste de pod, de variante, dar totul ramane la stadiul de discutii la fel ca multe alte proiecte”, a declarat nemultumit un sofer brasovean.

Partea proasta ca primarul George Scripcaru a lasat zona Tractorul sa se dezvolte haotic. Mii de apartamente noi au fost date in folosinta in acest cartier, dar in zona nu s-a construit nicio cresa, nicio scoala sau gradinita. De asemenea, dezvoltatorii au ridicat bloc dupa bloc, dar fara sa amenajeze si spatii verzi sau locuri de joaca cat de cat la standarde europene. Astfel, in cartier sunt doar betoane si razlet cate un copacel.

La fel se intampla si in oras unde angajatii Primariei Brasov au oferit autorizatii de constructii pe ochi frumosi sau poate nu doar pe atat…tuturor celor care au vrut sa construiasca. Fie ca este in zona istorica, in munti sau in zone de case, dezvoltatorii au primit autorizatii fara ca cineva sa tina cont si de obligatiile acestora atunci cand ridica imobile. Astfel, Brasovul a devenit un oras pestrit, plin de constructii haotice, fara logica, fara sa fie respectat regimul de inaltime.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: