Nebunie la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov. 7 ambulanțe așteaptă în fața unității medicale. Ministrul știe că la Brașov sunt doar 28 de paturi ATI pentru pacienții COVID (FOTO)

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a postat azi pe facebook o poză din fața Spitalului de Boli Infecțioase din Brașov. Imaginea prezintă
aglomerația din unitatea medicală, mai precis cozile de ambulanțe care aduc sau transferă bolnavi de COVID-19.
”Las aici două fotografii. Nu, nu sunt parcări de ambulanțe ci cozi în fața unor spitale care tratează pacienți Covid-19.
Prima este de ieri de la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov a doua este de săptămâna trecută din parcare de la București, în fața Spitalului Sf. Pantelimon”, a scris pe pagina sa de facebook ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.
Nu ar fi fost rău ca ministrul USR să prezinte niște poze și cu ce a făcut ca șef al Ministerului Sănătății de când a preluat mandatul, poze cu amenajarea unor noi paturi ATI. Este cunoscut faptul că la nivel de Brașov sunt doar 28 de paturi ATI COVID la o populație a județului de peste 600.000 de oameni…
————————
Foto din Brașov este făcută ieri de Mircea Radus, preluată de la Cristi Dimitriu.

2 comentarii la „Nebunie la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov. 7 ambulanțe așteaptă în fața unității medicale. Ministrul știe că la Brașov sunt doar 28 de paturi ATI pentru pacienții COVID (FOTO)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: