Ne scufundăm sub administrația Coliban! Trei oameni, un minibus și un tractor prinși în ape (VIDEO)

Alt primar, aceleași inundații la Brașov! Astăzi, pompierii au fost solicitați să intervină în zona podului Timiș-Triaj pentru a scoate trei persoane rămase izolate din cauza apelor. De asemenea, un minibus și un tractor au rămas, la fel, blocate în mijlocul apei.

Într-adevăr sunt 3 persoane blocate, un tractor cu remorcă și un minibus. La fața locului s-a deplasat un echipaj cu barcă care să îi scoată pe oameni”, a spus Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov.

Deși presa tot scrie de ani buni despre problemele care există la canalizările din oraș, dar nu numai, Primăria Brașov, dar și Consiliul Județean, nu iau nici o măsură pentru a schimba managementul Companiei Apa. Totul din cauza unor interese ale politicienilor. Nici USR nu a mișcat un deget în acest sens, chiar dacă peste câteva luni primarul face un an de mandat. Doar promisiuni, angajări și live-uri pe facebook…

Referitor la acest caz, reprezentantii Primariei si cei ai Consiliului Judetean ar trebui sa se intalneasca urgent sa discute cu cei de la Apele Romane pentru a preintampina astfel de situatii neplacute.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: