”Nababul” de la PNL Brașov care a fost numit Secretar de Stat, vedetă națională din cauza averii sale

PNL Brașov iese iar în evidență, bineînțeles, prin numirile politice, nicidecum pentru management de calitate. Astăzi, toate ziarele au publicat detalii despre averea unui Secretar de Stat proaspăt instalat în funcție. Astfel, după ce au pus director la Poștă un instalator, PNL Brașov mai vine cu o numire controversată. Este vorba despre consilierul județean Mihai Veștea, cel care este considerat de presa națională printre cei mai bogați politicieni români care au averea trecută pe numele rudelor. Acesta este cunoscut mai mult pentru faptul că în perioada când a fost primar al orașului Predeal, a retrocedat mai mult teren decât are UAT-ul. Predelenii susțin și acum că în acea perioadă au primit suprafețe de teren toți șmecherii din București, drept dovadă că și astăzi sunt mulți care au afaceri în zona de turism. Mai multe detalii despre averea sa AICI

Scandal la PNL a fost și zilele trecute din cauza dopajului de la Clubul Corona Brașov, unde președinte era bineînțeles, tot un liberal, că altfel nu se poate. Este vorba despre Liviu Dragomir care între timp și-a anunțat demisia. A plecat de la club, dar scandalul este departe de a se fi încheiat.

Imediat urmează să fie înscăunat prefect un alt liberal, apropiat al lui Mihai Veștea. Cel care vine este Cătălin Vâsâi.

Astfel, într-o lună de când a preluat guvernarea PNL, la Brașov s-au reușit 3 mișcări din scurt.

Mihai Veștea -Secretar de Stat

Cătălin Vâsâi -prefect

Bogdan Năstase-director de poștă

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: