Municipalitatea va asigura toate materialele de protecție necesare revenirii la școală a elevilor de clasele a VIII-a și a XII-a

Primăria Brașov va asigura toate materialele de protecție necesare revenirii la școală a elevilor de clasa a VIII-a și a XII-a, pentru pregărire, din 2 iunie.  „Am avut o discuție cu inspectorul școlar general, d-nul Ovidiu Florin Tripșa, pe aceasta temă. Primăria Brasov va pune la dispoziția tuturor unităților de învățământ tot ceea ce este necesar pentru protejarea elevilor și cadrelor didactice. Vom asigura măști de protecție, in funcție de numărul de elevi și cadre didactice și de numărul de zile in care aceștia vor veni la scoala, vom dota toate unitățile de învățământ cu sisteme de măsurare a temperaturii de la distanță, vom asigura dispensere și soluțiile necesare pentru dezinfecția mâinilor, săpun lichid și soluție pentru dezinfectia holurilor, claselor și băilor. Așteptăm, zilelea acestea, să primim de la inspectoratul școalr numărul de elevi și cadre didactice care vor fi prezenți in luna Iunie la scoli, pentru a estima cantitățile necesare“, a declarat ieri primarul George Scripcaru.

Reamintim că potrivit declarațiilor Președintelui României, Klaus Iohannis, elevii din clasele terminale, a VIII- a, a XII-a și a XIII-a (în cazul profesionalelor de exemplu) elevii vor putea reveni la școală între 2 -12 iunie, pentru a se pregăti pentru examenele naționale., dar respectând distanța socială, cu maxim 10 elevi într-o sală de clasă și doar câteva ore pe zi pentru pregătire.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: