Muncitor căzut 3 metri în gol la Predeal. A intrat pe fir și ITM-ul

Încă un accident de muncă, de această dată la Predeal. Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Predeal efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și “vătămare corporală din culpă”.

În fapt, la data de 04 iunie 2020, în jurul orei 08.00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat, în vârstă de 48 ani, angajat al unei societăți comerciale care își desfășoară activitatea pe raza localității Predeal, a fost implicat într-un accident de muncă.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că bărbatul în cauză, în timp ce se afla în cadrul programului de lucru, s-ar fi precipitat de la o înălțime de aproximativ 3 metri.

Acesta a primit îngrijiri medicale la fața locului, iar ulterior a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare de specialitate.

Cu privire la acest incident au fost înștiințați reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: