Mult așteptatele autobuze turcești nu au mai ajuns la Brașov, deși prima livrare trebuia făcută în noiembrie. La București sunt deja probleme cu noile achiziții

Vrajeala marca George Scripcaru. Desi primarul anunta intr-o conferinta de presa cu surle si trambite faptul ca in luna noiembrie 2018 vor sosi la Brasov primele autobuze cumparate din Turcia de la firma Karsan Otomotiv, din pacate, totul s-a dovedit a fi o mare minciuna pentru ca nu s-a intamplat acest lucru. Bineinteles, nu ar fi prima promisiune aruncata de primar in fata presei, fiind cunoscut pentru multele proiecte anuntate si nefinalizate.  Precizam ca in prima faza ar fi trebuit sa ajunga la Brasov 30 de autobuze cu motoare Euro 6 de clasa C, Menarinibus Citymood. Autobuzele ar urma sa aiba facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, instalatii de aer conditionat, sisteme de supraveghere video.

Daca la Brasov autobuzele nu au ajuns in perioada anuntata, la Bucuresti sunt probleme si mai mari. Nici bine nu au fost achizitionate de la turci ca deja sunt semne de intrebare legate de autobuzele noi care au inceput sa circule pe strazile din capitala. Potrivit soferilor, ba nu pornesc motoarele, ba este frig in cabine, ba nu respecta comenzile. Un sofer s-a chinuit pret de cateva minute sa inchida usa cabinei, apoi  tot aceasta usa nu se mai deschidea. Printr-un comunicat de presa, OTOKAR, furnizorii autobuzelor care au ajuns in capitala, sustin ca acestea îndeplinesc toate standardele europene si internationale.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: