Mirosul urât din Brașov nu pare a fi de interes pentru aleșii locali. Brașovenii, împiedicați să ia cuvântul în cadrul ședinței Consiliului Local (VIDEO)

Un brașovean a vrut să ia cuvântul astăzi în cadrul ședinței Consiliului Local, dar fără succes. Totul din cauza aleșilor municipali care nu par prea interesați de subiectul pe care a vrut să-l abordeze tânărul, și anume mediul, mirosul neplăcut din oraș. Nici nu a deschis bine gura, că a și fost oprit de consilieri. Singurul care a dorit ca tânărul să vorbească în plen a fost Cristian Macedonschi, cel care a și insistat pe acest aspect. Fiind întrebat de brașovean dacă poate vorbi, primarul George Scripcaru a declarat sec: ” nu sunt eu președinte de ședință, pe ei să-i întrebați”.

Totuși, primarul a venit la cetățeanul în cauză și l-a invitat vinerea următoare la o dezbatere organizată la Primăria Brașov pe tema mirosului. George Scripcaru a punctat foarte bine, pentru că cei din Consiliu au rămas ca ”oamenii cei răi” care nu i-au dat cuvântul, în timp ce primarul s-a dus și a vorbit cu el, ba mai mult, l-a invitat la dezbatere.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: