Miracol la RIAL! Persoanele numite provizoriu în CA-ul instituției au câștigat și concursul

Chiar dacă în urmă cu un an s-a schimbat primarul, dar și structura Consiliului Local, în administrația locală continuă MINUNILE. Astfel, după ce în aprilie 2021, USR și PNL și-au trimis câte un om în Consiliul de Administrație de la societatea RIAL, în urmă cu câteva săptămâni, s-a întâmplat și MIRACOLUL. Mai precis, cei doi membri trimiși pe linie de partid au reușit cu brio să treacă și prin ”filtrele” unei firme specializată în recrutare de personal, astfel că au câștigat concursul. Probabil au avut parte de un examen dur. Este doar o simplă coincidență faptul că înainte de concurs tot aceleași persoane au fost numite politic.

La cei doi se adaugă și un reprezentant al Primăriei Brașov, o persoană care este de ani buni în acest CA, de parcă alte persoane din administrația publică nu mai au loc. Ciudat că doar o persoană este competentă pentru RIAL din toată Primăria Brașov…A fost în mandatul primarului Scripcaru, este acum și în mandatul lui Allen Coliban.

Ce spun reprezentanții Primăriei Brașov despre acest concurs?

Anuntul de concurs a fost dat pe site-ul primariei, pe site-ul RIAL, in Romania Libera si in Curierul National. Firma care s-a ocupat de selectie a incasat 2.100 de lei, fără TVA. Pentru această selectie s-au inscris 6 persoane”, a spus Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov.

Cu alte cuvinte, s-au dat și bani pentru această selecție DURĂ. Interesant este de văzut cine a mai participat la această selecție.

Cine poate oferi relații, rugăm să ne contacteze pe adresa de e-mail!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: