Minor de 6 ani in stare grava dupa ce a fost spulberat de o masina pe trecerea de pietoni ( GALERIE FOTO)

Accident de circulatie pe o trecere de pietoni de pe strada 13 Decembrie.  Un baietel a fost lovit din plin de catre un autoturism si acum se afla la spital in stare grava.  “Un barbat de 28 ani din Brasov, care a condus un autoturism pe str 13 Decembrie, dinspre str. Castanilor spre Onix, la trecerea pentru pietoni de la inceputul strazii 13 Decembrie, a accidentat un minor de 6 ani care traversa, pe bicicleta, pe trecerea pentru pietoni, dinspre stanga spre dreapta, pe sensul de mers catre Tractorul, insotit de tatal sau si acesta din urma tot pe bicicleta.
Dinn accident a rezultat vatamarea corporala grava a minorului care a fost transportat la spital pentru ingrijiri.
Conducatorul auto nu consumase bauturi alcoolice .  S-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.” a declarat Gabriela Dinu, purtator de cuvant IPJ Brasov.

One thought on “Minor de 6 ani in stare grava dupa ce a fost spulberat de o masina pe trecerea de pietoni ( GALERIE FOTO)

  • 11 septembrie 2018 la 13:47
    Permalink

    Pozele cu bicicleta sub masina nu sunt adevarate,bicicleta a fost mutata din strada sa se poata circula.Copilul si bicicleta erau in dreapta aitovehiculului dupa impact impreuna.Casca nu este a copilului ,ci a tatalui…a fost pusa ulterior…nu stiu pentru ce.

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: