Minor de 16 ani prins de politisti pe motocicleta fara permis de DOUA ori in aceeasi zi

Teribilism la 16 ani.  Un adolescent a plecat la drum pe o motocicleta nainmatriculata si fara sa detina permis de conducere.  Ghinionul a facut ca acesta sa fie implicat intr-un accident si sa se „intalneasca” cu politistii de doua ori in aceeasi zi.  La data de 03 septembrie a.c., în jurul orelor 11.35,  un tânăr de 16 ani, a condus o motocicletă pe DJ 110, dinspre Poiana Mărului spre Paltin, iar la intersecția cu DJ 106A a acroșat cu partea din față a motocicletei partea lateral stânga a unui autoturism care circula regulamentar pe DJ 106A, dinspre Paltin spre Poiana Mărului, condus de o femeie. După producerea evenimentului rutier, în urma căruia au rezultat doar pagube materiale, tânărul și-a continuat deplasarea.

În jurul orelor 19.00, acesta a fost depistat de polițiști, iar în urma verificărilor s-a stabilit că motocicleta condusă  de tânăr nu este înmatriculată, iar el nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat și conducere fără permis, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: