Ministrul Virgil Popescu când a fost întrebat despre studii: ”Nu răspund la întrebări personale”

 Virgil Popescu, actualul ministru al Economiei, a fost avizat pozitiv pentru ministerul Energiei. Interesant este faptul că ministrul a refuzat să spună ce studii are, pe motiv că nu răspunde la întrebări personale. Transparență în noul guvern, nu?
Momentul a fost comentat ironic și de către cunoscuta realizatoare tv, Carmen Avram, actual europarlamentar.
”Virgil Popescu, viitor ministru al Energiei, a refuzat să spună, la audieri, ce studii are, pe motiv că nu răspunde la întrebări personale 🥴
💶 Dan Barna, investigat anul trecut de Direcția Antifraudă, după acuzațiile Rise Project de fraudă cu fonduri UE, va gestiona “toate ministerele care au resurse din fonduri europene”.
⛓Stelian Ion, ministru al Justiției, a fost acuzat că a obținut o garsonieră prin fraudă.
🍒🎂Florin Cîțu, “implicat direct, în 2008, într-un atac speculativ asupra monedei naționale, în urmă căruia au crescut foarte mult dobânzile la credite, mulți români nu şi-au mai putut plăti ratele, iar rezerva valutară a BNR a scăzut cu peste 1 miliard de euro”, va conduce destinele românilor.
Zic că putem începe o rugăciune. Dar pe şest şi în şoaptă, să nu-i enervăm pe băieții care au o problemă să atingă Biblia”, a scris Carmen Avram pe pagina sa de facebook.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: