Ministrul Alexandru și-a adus aminte în campania electorală că are directori care nu fac performanță

Ministrul Violeta Alexandru îi amenință pe directorii fără performanțe. Aceasta susține că zilele acestora sunt numărate.

”Cei care nu au ținut pasul, trebuie să știe că zilele lor sunt numărate în funcțiile lor de conducere. Nu neapărat eu, cât rezultatele lor, îi vor scoate din prima linie. Este mai bine să își dea ei seama că nu fac față. România s-a schimbat. Este vremea celor care fac performanță. Dacă România muncea așa cum s-a muncit la Ministerul Muncii în acest an eram departe. România a pierdut mulți ani, prea mulți, cu neseriozitate în administrație, cu aroganță față de cetățeni, cu superficialitate în rezolvarea adevăratelor probleme din sistem. Administrația trebuie să lucreze pentru cetățeni. Anul acesta a arătat clar cine a muncit pentru a servi cetățenii și cine și-a găsit un loc călduț în care speră să iasă la pensie/să bifeze funcții în CV, fără prea mari eforturi. Acești oameni nu mai trebuie să aibă pretenții de a ocupa funcții de conducere. Este foarte important, în viață, să îți cunoști locul”, a spus Violeta Alexandru, Ministrul Muncii.

Totuși, PNL este la conducerea țării de un an, timp în care ar fi putut să facă curățenie printre directorii care nu au performanțe. Acum, în campania electorală anunță ”curățenia”, dar până acum, cine a împiedicat-o? Sunt sute de directorași care încasează salarii pe ochi frumoși, dar nimeni nu îi deranjează. Și la Brașov sunt angajați care iau bani și de la stat, dar și din privat, însă munca o fac la privat deși prin fonduri europene, statul le le umple buzunarul. Ciudat este că au atâta timp. Se mai și laudă că sunt experți în zona socială, dar habar nu au pe ce lume trăiesc și nu au lăsat nimic în urmă prin munca lor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: