Acasă Social Meșteșuguri tradiționale și creativitate în cadrul proiectului cultural ‘Animă ASTRA’ din Sibiu

Meșteșuguri tradiționale și creativitate în cadrul proiectului cultural ‘Animă ASTRA’ din Sibiu

0
Proiectul cultural „Animă ASTRA” organizat de Complexul Național Muzeal ASTRA, în cadrul acestuia participanții pot învăța să confecționeze mobilier tradițional, instrumentar casnic și agricol, să picteze mobilierul în stil tradițional și să practice croitoria, croșetatul și confecționarea de obiecte din pâslă. Evenimentul promovează meșteșugurile tradiționale și cultura locală și se desfășoară în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.
”Proiectul cultural „Animă ASTRA”, organizat de Complexul Național Muzeal ASTRA și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2023, continuă în perioada 7-8 octombrie cu patru tipuri de ateliere meșteșugărești.
În intervalul orar 11.00-16.00, la gospodăriile Tilișca, Săliște, Cisnădioara și Săpânța din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului vor fi organizate ateliere de confecționat mobilier pentru păstrarea hranei, confecționat instrumentar casnic și agricol, pictură pe mobilierul tradițional și croitorie, croșetat, confecționat obiecte din pâslă.” au anunțat reprezentanții Primăriei Municipiului Sibiu.
Articolul precedentTârgul de Toamnă de la Cetatea Alba Carolina: Bucurie, gusturi și tradiții
Articolul următorCampanie de colectare deșeuri din construcții și demolări în Târgu Mureș: Reciclare responsabilă pentru un oraș mai curat