Memoriu pentru o sala polivalenta la Brasov (VIDEO)

Consilierul social-democrat, Lucian Patrascu, a solicitat joi, in cadrul sedintei extraordinare, ca reprezentantii Primariei Brasov sa inainteze un memoriu catre Ministerul Tineretului si Sportului si Guvernul Romaniei prin care sa solicite ca municipiul sa fie unul dintre cele doua orase din tara unde se vor construi sali polivalente.

” Am solicitat domnului primar ca la sedinta urmatoare din luna aprilie sa puna pe ordinea de zi un memoriu prin care Primaria Brasov solicita Guvernului si Ministerului Tineretului si Sportului ca una din cele doua sali care sunt prinse in programul de guvernare sa fie construite la Brasov pentru ca orasul nu are o sala polivalenta”, a spus Lucian Patrascu, consilier local al Partidului Social Democrat(PSD) Brasov.

2 comentarii la „Memoriu pentru o sala polivalenta la Brasov (VIDEO)

 • 30 martie 2017 la 21:59
  Permalink

  Foarte buna propunerea. Dar un complex cultural polivalent, cu 7 sali, dintre care una ca Heineken Music Hall ce mare lucru ar fi? Asa cum este Bucuresti Romexpo, asa cum are Utrecht-ul, un complex polivalent adaposteste concerte, cursuri de dans (ca nu sunt sali in Brasov), evenimente business. Infrastructura atrage si evenimentele. Nu vedem ca la Bv nu vin concerte, evenimente, toate se duc Cluj – Bucuresti? (nu mai vorbim aici de o filarmonica reprezentativa arhitectural, ca nu-i duce capul pe edili decat la giratorii, la un spital nou, autostrada sau aeroport)

  Răspunde
  • 30 martie 2017 la 22:00
   Permalink

   Foarte buna propunerea. Dar un complex cultural polivalent, cu 7 sali, dintre care una ca Heineken Music Hall ce mare lucru ar fi? Asa cum este Bucuresti Romexpo, asa cum are Utrecht-ul, un complex polivalent adaposteste concerte, cursuri de dans (ca nu sunt sali in Brasov), evenimente business. Infrastructura atrage si evenimentele. Nu vedem ca la Bv nu vin concerte, evenimente, toate se duc Cluj – Bucuresti? (nu mai vorbim aici de o filarmonica reprezentativa arhitectural, la un spital nou, autostrada sau aeroport, ca nu-i duce capul pe edili decat la giratorii)

   Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: