Medicul Andreea Moldovan îi ”numără” pe români când merg la magazine. Un liberal o critică în termeni duri

Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, Andreea Moldovan, a declarat că „aglomeraţia şi mobilitatea excesivă a oamenilor” provoacă îngrijorare în rândul autorităţilor.

Cred că este un moment, pentru noi toţi, să ne reconsiderăm modul de a face cumpărături, pentru că dacă ne gândim la alte ţări, magazinele se închid în mod obişnuit, fără pandemie, la ora şapte. (…) Cred că este un moment în care să ne şi schimbăm acest mod de a merge zilnic de mai multe ori la magazin să cumpărăm câte puţin, pentru că nu cred că este favorabil pentru niciunul dintre noi, din niciun punct de vedere. Ce ne sperie este aglomeraţia şi mobilitatea excesivă a oamenilor”, a declarat Andreea Moldovan pentru Digi 24.

Un lider liberal o critică pe Andreea Moldovan după afirmațiile privind modul cum ar trebui să se ducă românii la cumpărături.

Doamna PLUSERE se cam arată revoltată că a numărat ea de câte ori mergeți la magazine și nu e bine câte drumuri faceți. Pentru că ăsta e jobul ei, de asta o plătim noi, să vă țină evidența cât de des mergeți la magazin.
De câțiva ani de zile tot apar comuniști din zona PLUS.
Doamna asta vrea să ne spună cum să ne trăim viața.
Pentru că, nu-i așa, ăsta e rolul statului: să ne spună cu ce să ne îmbrăcăm, la ce oră să ne trezim, la ce oră să mâncăm șamd.
De ce nu ne băgați cartele ca în comunism cu viză de la magazin: ai fost la Mega, te bifează ăia și a doua oară nu mai ai voie să mai intri pe ziua respectivă.
Oricât de spălăței arată la CV sau la imaginea legendată de UM Presă în ei zace un drăcușor socialist.
Apropo, urmează curând Paștele. Să vedeți omor in magazinele închise la 18:00”, scrie pe pagina sa de facebook  Adrian Moraru, Consilier General al Municipiului București.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: