Meci bun pentru FC Brașov, însă fără puncte

Cel mai bun joc al sregarilor din acest sezon nu a adus și punctele la Brașov. Din păcate chiar dacă au jucat curajos, stegarii se întorc fără puncte din deplasarea de la Chiajna. Concordia a învins în această după-amiază pe FC Brașov, scor 2-1.

Băieții lui Andrei Șanta au avut câteva situații bune de a marca pe care, din păcate, nu le-au fructificat, iar greșelile din defensivă au fost, din nou, decisive în stabilirea rezultatului final.
FC Brașov a început foarte bine și a deschis scorul în minutul 6, prin atacantul olandez de origine marocană, Zakaria El Azzouzi. Acesta a reluat în plasă, din câțiva metri, centrarea din corner a lui Vlad Mihalcea.
Galben-negrii puteau face 2-0 în minutul 9, dar șutul lui Horia Popa din lateral dreapta, în diagonală, a trecut pe lângă bară.
În replică, în minutul 11, gazdele au egalat prin Nini Popescu. Acesta a punctat cu un șut la colțul lung plasat, după o pasă venită de la Adrian Voicu. Apoi, o nouă fază importantă pentru noi a avut loc pe partea dreaptă când șutul din unghi al lui Vlad Mihalcea a fost prins de portar. Până la pauză s-a făcut 2-1 pentru Concordia Chiajna. În minutul 39, după o fază controversată, în care tot staff-ul FC Brașov a cerut un fault la mijlocul terenului, Adrian Voicu a șutat puternic din colțul careului de 6 metri fără șansă pentru portarul Lungu.
A doua repriză a fost una de luptă, însă fără mari ocazii de poartă.
„Am început bine jocul, am condus, după o greșeală ne-au egalat, după aceea golul doi al lor, fault clar ca lumina zilei si am luat gol. Băieții au luptat, dar asta a fost să fie la meciul acesta. Nu avem ce să facem, trebuie să ne pregătim în continuare și mergem înainte. Fotbalul se joacă pe goluri și trebuie să continuăm, să fim pozitivi, dacă o ținem tot așa o să vină și punctele și victoriile. Trebuie să muncim și să fim uniți. Păcat că se putea scoate mai mult de la meciul acesta. Golurile le-am luat foarte ușor, primul gol pasă filtrantă, neatenție. Apoi golul doi la fel, minge pe colțul opus, șut nu am putut să-l blocăm, asta e, ce să facem. O să trebuiască să lucrăm mai mult și defensiv penteu că ne-au surprins cu câteva diagonale și ne-au destabilizat. Trebuie să adunăm puncte că va fi foarte greu.” A spus „Toto” Șanta la finalul meciului.
Pentru acest meci „Toto” s-a bazat pe: Lungu în poartă, Drăgoi, Fustar (min 46 Gherghe), Sabău, Dumbravă, Leonte, Iorga (min 80 Mitroi), Vasile Constantin (min 62 Negren), Mihalcea (min 62 Roșu), Horia Popa (min 71 Lascu), El Azzoizi.
După acest eșec, FC Brașov rămâne pe locul 16, cu 9 puncte și va întâlni, etapa viitoare, acasă, pe FC Hermannstadt.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: