Masacrul ecologic de pe drumul Poienii. Copacii dispar și se construiesc blocuri după blocuri (FOTO, VIDEO)

Drumul spre Poiana Brașov va deveni în câțiva ani o amintire plăcută cu zone verzi și copaci. Totul din cauza ritmului alert în care se construiesc blocuri și vile. În fiecare an se eliberează autorizații de construcție pentru noi imobile. Astfel, dacă în trecut, pe drumul spre Poiană abia se zărea câte o căsuță, în prezent, drumul este presărat de blocuri și vile și pe o parte și pe alta. De exemplu, unde anul trecut se afla o pajiște frumoasă cu mulți copaci, în prezent s-a început construcția unor blocuri. Când s-au tăiat copacii, cine a dat astfel de autorizații? Probabil doar Primăria Brașov poate răspunde. Arhitectura zonei se respectă?

Să nu uităm că sunt anunțuri în ziare unde se precizează clar că se vând hectare întregi de păduri unde există deja autorizații pentru ca toți copacii să fie tăiați. Cine îndrăznește oare să ofere aceste autorizații, ce tupeu are? Chiar nu este nimeni din administrația locală deranjat de defrișările din zona montana, de copacii tăiați de pe drumul Poienii, de blocurile care au apărut ca ciupercile după ploaie? Oare mai există în Brașov oameni politici interesați și de mediu, de păduri, dar nu politicieni care o fac pentru interes, ci oameni care să simtă că vor natură, zone verzi?

Cristi FLOREA

3 comentarii la „Masacrul ecologic de pe drumul Poienii. Copacii dispar și se construiesc blocuri după blocuri (FOTO, VIDEO)

 • 11 noiembrie 2019 la 10:31
  Permalink

  Românii în frunte cu brașovenii tocmai au voat ieri pentru Johannis, adică pentru Scripcaru (care cotizează de ani grei la Cotroceni), adică pentru continuarea acestui dezastru ecologic și urbanistic.

  Răspunde
 • 16 noiembrie 2019 la 18:30
  Permalink

  si va mai mirati ca vin ursii peste voi. Voi sinteti vinovatii, nu ursii, mama voastra de nenorociti

  Răspunde
 • 17 noiembrie 2019 la 10:31
  Permalink

  Dacă prostimea va opta tot pentru marioneta germanilor Johannis și în turul al doilea, oamenii lui vor fura tot ce se mai poate fura de la păduri și până la gaze, având de data asta și justiția de partea lor. Dovada este chiar cazul primarului penal George Scripcaru care cu toate că are o groază de dosare penale, continuă jaful asupra Brașovului fiind șantajat tocmai pe baza acelor dosare, să trimită la Centru milioane de euro lunar. Punct.

  Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: