Masă rotundă a medicilor de familie

Societatea Națională de Medicina Familiei (SNMF) anunță organizarea unei mese rotunde cu tema “Împreună salvăm Medicina de Familie”.

Prin intermediul acestui eveniment, SNMF – în calitate de organizaţie națională reprezentativă a medicilor de familie – invită la dialog instituțiile statului cu scopul de a expune problemele dramatice cu care se confruntă medicii de familie în cabinetele lor și de a identifica soluţiile viabile pentru rezolvarea lor.

Organizatorii își doresc o dezbatere care va prezenta pe larg faptul că sănătatea cetățenilor României – pacienţii noştri – precum și viitorul medicinei de familie depind de decizii politice și de responsabilitatea pe care decidenții și-o asumă.

„Modul în care vor răspunde autorităţile invitate la această debatere va arăta cât de mult le pasă de sănătatea întregii populaţii şi de viitorul medicinei de familie” susține preşedintele SNMF,  Dr. Dina Mergeani.

 

Evenimentul se va desfășura în data de 22 iunie 2019, începând cu ora 12.00 și va avea loc în sala Atlass a Hotelului Ramada, situată la etajul 1, Strada Emil Cioran nr. 2, Sibiu.

Accesul presei este liber pe toată durata dezbaterii.  Organizatorii roagă jurnaliștii interesați să își anunțe prezența la eveniment printr-un email la adresa office@snmf.ro.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: