Marșul Bicicliștilor (Masa Critică) va avea loc vineri, la Brașov

Asociația Tot Mai Verde din Brașov, invită comunitatea brașoveană, să participe la evenimentul ‘Marșul Bicicliștilor’ (Masa Critică), care va avea loc în data de 27.08.2021, în Brașov.

Acesta este un eveniment cu un scop ecologist, care are rolul de a promova bicicleta ca mijloc de transport ecologic, economic, sănătos şi de multe ori mai rapid prin oraş dar și de a atrage atenția autorităților asupra necesității dezvoltării unei infrastructuri bine puse la punct pentru circulația bicicliștilor.

La eveniment  se estimeză un număr de aproximativ 120 de persoane de toate vârstele. Acțiunea constă într-o plimbare pe biciclete, cu plecare de lângă Primăria Brașov (la Lupoaică), str.  blvd. Eroilor, blvd. 15 Noiembrie, Calea București, giratoriu Poienelor, blvd. Saturn, blvd. Alexandru Vlahuță, blvd. Gării, str. Aurel Vlaicu, blvd. Griviței, str. 13 Decembrie, blvd. Iuliu Maniu, Primărie. Traseul are 13 km și poate fi parcurs fără a cauza blocaje majore în trafic.

Program:

17:30 – 18:00  Întâlnire la Primăria Brașov (la Lupoaică)
18:00 pornire traseu: Primăria Brașov (la Lupoaica), str. blvd. Eroilor, blvd. 15 Noiembrie, Calea București, giratoriu Poienelor, blvd. Saturn, blvd. Alexandru Vlahuță, blvd. Gării, str. Aurel Vlaicu, blvd. Griviței, str. 13 Decembrie, blvd. Iuliu Maniu, Primărie.

Pe toată lungimea traseului se vor respecta prevederile OUG nr. 195/2002.

În perioada următoare, asociația are mai multe evenimente pregătite pentru bicicliști, dar și pentru cei care nu știu să meargă pe bicicletă.

 

Detalii despre Asociația Tot Mai Verde Brașov:

Asociația Tot Mai Verde Brașov este o organizație non-guvernamentală, înființată în aprilie 2017, având ca misiune crearea unui mediu mai curat și sănătos pentru comunitate, precum și promovarea importanței cărții în viața omului modern.

Prin activitățile derulate contribuim la educarea și responsabilizarea cetățenilor în ceea ce privește protecția mediului și utilizarea sustenabilă a resurselor limitate.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: