Marius Dunca: ”Toate proiectele și toate programele sunt ale românilor și ale României, iar Consiliul Județean nu este o societate pe acțiuni”

Senatorul Marius Dunca, președintele PSD Brașov a ținut să-i transmită un mesaj președintelui Consiliul Județean Brașov. Social-democratul îi atrage atenția fostului primar de Râșnov că proiectele și programele derulate la nivelul țării sunt ale românilor, iar Consiliul Județean Brașov este o instituție publică, nicidecum o societate pe acțiuni.

Aș vrea să îi transmit un mesaj președintelui Consiliului Județean, pentru că am văzut că a declarat că PNDL-ul și Compania Națională de Investiții nu sunt ale Guvernului. Aș dori să îi transmit că toate proiectele și toate programele sunt ale românilor și ale României și toate sunt ale Guvernului României. Consiliul Județean nu este al dânsului, nu este o societate pe acțiuni sau cu care a venit dânsul de la Râșnov. Cer public să se delimiteze de aceste lucruri, să nu facă o politică critică, politica lui Ludovic Orban sau a lui Blaga, cei care au tăiat salarii, au tăiat pensiile, au închis spitalele, politica PNL-ului de azi e politica PDL-ului!

Cer public să înceteze cu acest mod de a face politică, numai cu injurii și cu politica bogații cu bogații și săracii cu săracii. Nu putem împărți România în două! România este a noastră, a tuturor și trebuie să avem grijă de fiecare cetățean! E trist că aceasta este gândirea unui politician, cum este actualul președinte CJ. Dar, se bucură când primește bani de la PNDL sau când a primit bani pentru aeroportul Brașov, tot de la Guvernul României. Când nu are ceva, cere tot Guvernului României prin diverse adrese. De la apă- canal, de la drumuri, de la școli, de la grădinițe, de la creșe, toate investițiile acestea s-au făcut prin PNDL. Dânsul le cunoaște, numai că nu vrea să le recunoască!”, a precizat Marius Dunca, președintele Organizației Județene a PSD Brașov.

 

Biroul de presă PSD Brașov

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: