Transparență! Marius Dunca și-a prezentat diplomele brașovenilor

Lovitură de imagine! Senatorul Marius Dunca le-a răspuns celor care aveau suspiciuni privind studiile sale. Comparativ cu reprezentanții USR, care au mințit referitor la studii și s-au dat ce nu sunt, liderul PSD Brașov a publicat toate diplomele sale pentru a nu se mai lăsa loc de interpretări. Cum era de așteptat, atacul în direcția sa a venit imediat după ce presa a dezvăluit faptul că primarul Allen Coliban a mințit în legătură cu CV-ul său, lucru confirmat de un prodecan, dar publicat și de wikipedia. Cu alte cuvinte, unul a mințit, altul a prezentat realitatea.

”Pentru o informare corectă, completă și precisă👇 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10224615291352862&id=1327089888&sfnsn=mo

Am ales să răspund deschis unor acuzații legate de activitatea mea profesională care au fost lansate în spațiul public.
Nimeni nu are dreptul să își bată joc de munca unui om!

Cetățenii județului Brașov au dreptul să știe că, spre deosebire de alte personaje din viața politică, diplomele mele nu au fost obiectul vreunei suspiciuni că au fost obținute pe nedrept. Sunt acte de studii dobândite pe bune și cu multe sacrificii. Am renunțat la tot ce înseamnă bucuriile tinereții. Tot timpul și toate resursele mele s-au îndreptat spre a dobândi cât mai multe cunoștințe în diferite domenii. Totul este public, nu am nimic de ascuns!

În perioada 2004-2008, am fost doctorand cu frecvență la Universitatea Transilvania Brașov, iar acest lucru mi-a permis să petrec foarte mult timp la facultate. În fiecare an, sub îndrumarea profesorilor, am susținut laboratoare și seminarii.
În perioada 2004-2005 am urmat masterul ”Optimizarea Proiectării Utilajelor Tehnologice”.
Intrând și în politică, în cadrul Organizației de Tineret, am finalizat cursurile Institutului Ovidiu Șincai (2006-2007).
În perioada 2007-2012, am fost membru în Consiliul de Administrație Consilprest Brașov.
Între 2007 și 2008, tot în cadrul Universității Transilvania Brașov, am terminat masterul ”Protecția și Managementul Mediului”. În aceeași perioadă, am fost și consilierul europarlamentarului Titus Corlățean la Brașov.

Primii pași în zona de antreprenoriat i-am făcut în cadrul unei firme de curățenie. Aici am avut șansa de a învăța cum să realizez un plan de afaceri, am avut angajați, am plătit salarii, taxe și impozite.
În perioada 2010-2011, am urmat cursul de specializare ”Perfecționare în domeniul relațiilor internaționale” în cadrul Institutului Diplomatic Român.
În 2014, am finalizat și un curs la Colegiul Național de Informații.
În 2009 am fost Director Coordonator la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Brașov. În perioada 2012-2014, am fost vicepreședinte la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor. Am menținut relația cu Parlamentul, cu accent pe armonizare legislație, transpunere directive si regulamente europene. Am participat la toate comisiile de la Camera Deputaților și de la Senat. Între 2014-2015, am fost Președinte la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor.
în 2015 am finalizat și cursul de specializare ”Managementul plăților în afacerile internaționale” la Institutul Bancar Român.

Am înțeles și mai bine provocările mediului de afaceri cât timp am lucrat ca și consultant afaceri în cadrul propriului PFA. În perioada 2015-2016, am fost Secretar General la Centrul Internațional AntiDrog și Pentru Drepturile OMULUI (CIADO).
În 2016 am fost ales de brașoveni senator al României, iar în perioada 2017-2018 am fost ministru (Ministerul Tineretului și Sportului).

În ceea ce privește mașina, aceasta a fost achiziționată în sistem leasing începând cu luna ianuarie 2017, când aveam salariul de ministru (13000 RON, nu 1000 de EURO!).

Sunt profund dezamăgit de atitudinea competitorilor politici care aduc în prim plan știri false, fără o analiză prealabilă. Dacă aceasta este abordarea ”noilor” oameni din politică, vă las pe dumneavoastră să analizați și să decideți în consecință pe 6 decembrie…”, a scris Marius Dunca pe pagina sa de facebook.

Vezi diplome!

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: