Marius Dunca, presedintele PSD Brașov, face un apel către politicienii brașoveni: Interesele românilor nu au culoare politică! Semnați Pactul pentru bunăstarea românilor!

Marius Dunca, președinte PSD Brașov, lansează un apel către parlamentarii brașoveni, consilierii județeni, consilierii locali și cetățeni îndemnându-i să lupte pentru interesele românilor și să semneze „Pactul național pentru bunăstarea românilor”.

„În ultimii trei ani, românii au dus-o din ce în ce mai bine. Le-au fost mărite pensiile, salariile și alocațiile și, în același timp, au fost scăzute sau chiar eliminate anumite taxe. Aceste măsuri trebuie să continue și în anii următori. Acum, în campania electorală, politicienii trebuie să-și facă cunoscute intențiile. În acest sens, fac un apel către parlamentarii brașoveni, consilierii județeni și locali, dar și către toți cetățenii, pentru a semna Pactul național pentru bunăstarea românilor care prevede continuarea implementării măsurilor ce au ca scop creșterea nivelului de trai,” susține președintele PSD Brașov.

Marius Dunca arată că măsurile prevăzute în Pactul propus de Viorica Dăncilă sunt de natură să-i ajute pe toți românii, indiferent de categoria socială sau de orientarea politică și tocmai de aceea ar trebui semnat de toți politicienii, indiferent că sunt la putere sau în opoziție.

„Pactul propus de premierul Viorica Dăncilă prevede ca oricine va fi la putere în următorii ani, să continue să crească salariile și pensiile, conform legii, să continue să-i susțină pe tinerii antreprenori români și să continue să protejeze activitățile independente. Aceste măsuri vor avea un impact major în Brașov, un județ aflat într-o dezvoltare rapidă și care are nevoie de o creștere susținută a investițiilor și a nivelului de trai al locuitorilor săi. Conținând măsuri benefice pentru toți brașovenii, consider că Pactul trebuie semnat de toți reprezentanții politici ai brașovenilor, fie că aceștia sunt în opoziție sau la putere și fie că fac parte din Parlamentul României, din Consiliul Județean sau din Consiliile Locale,” adaugă președintele PSD Brașov.

Marius Dunca susține de asemenea că acest Pact era necesar întrucât, în spațiul public, există deja voci ale opoziției care anunță tăieri de salarii și alte măsuri de austeritate, de îndată ce puterea politică se va schimba.

„Interesele românilor nu au culoare politică! Îi invit pe toți colegii mei din județ să își ia angajamentul în fața brașovenilor că nu vor tăia nici pensii și nici salarii, dacă vor ajunge la guvernare. Este important să vedem acum cine susține sau nu astfel de măsuri de austeritate, promovate deja de ceva vreme în spațiul public de unii lideri ai opoziției. Românii nu merită să mai treacă prin ce au trecut începând cu 2008. Nu merită să-și mai vadă veniturile micșorate, nu merită să-și mai vadă visele spulberate și nu merită să se mai vadă obligați să ia calea străinătății. Mai ales că, în prezent, economia noastră o duce extrem de bine, România având a doua cea mai mare creștere economică din UE. Deci, există bani pentru continuarea măsurilor pozitive începute de PSD. Mai e nevoie doar de voință politică,” afirmă Marius Dunca.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: