Marius Dunca, Președinte PSD Brașov: PNL îngroapă România

  • Partidul Social-Democrat și-a păstrat bazinul de stânga la nivelul județului Brașov. Dovada este în numărul de voturi obținut de formațiune, la ultimele scrutine la care aparticipat. Este rezultatul implementării măsurilor bune de către PSD, în cei aproape 3ani de guvernare, consideră președintele PSD Brașov. ”Vreau să le mulțumesc brașovenilor pentru exprimarea votului, la alegerileprezidențiale. Am observat o creștere masivă de la de la ciclu electoral la altul, ceea ce ne demonstrează că tot mai mulți înțeleg puterea votului. Vreau să mulțumesc în special celor care au votat candidatul Partidului Social Democrat. Chiar dacă ținem seama de valul de ură contra acestui partid și denigrarea, dezinformarea din ultima perioadă la adresa Partidului Social Democrat, la adresa Guvernului și la adresa persoanelor, nu mă mulțumește rezultatul obținut la Brașov. Vom avea o analiză și în Biroul Permanent Județean, pe primării, dar vom ține seama de contextul general.
  • Totuși, făcând raportarea dintre turul I și turul II, am reușit să stabilizăm electoratul PSDla un număr de 75.000 de voturi. Aceste lucru ne dă speranța că la următoarele alegeri,cu candidați cu viziune și foarte bine pregătiți, care vor vorbi despre proiecte, vom genera și o multiplicare a acestui număr de voturi.”, declară senatorul Marius Dunca. Președintele PSD Brașov a relatat ce s-a întâmplat în Comitetul Executiv Național, din această săptămână, cu accent pe necesitatea reformării stângii românești. ”După cum știți, PSD are o conducere interimară de coordonare și organizare a congresului care va avea loc în februarie anul viitor. Am mare încredere în președintele Camerei Deputaților și președintele Organizației Județene PSD Buzău, Marcel Ciolacu. Este un bun negociator, un om care cunoaște foarte bine instituția Parlamentului, o persoană care a demonstrat că are autoritatea necesară acestei funcții și rezultate cu filiala Buzău. Este un moment de reflecție în interiorul Partidului dar și de unitate, un mesaj pe care îl așteaptă stânga românească. Avem obligația și datoria să venim cu un mesaj și cu o viziune de reformare a stângii, iar Marcel Ciolacu are capacitatea și potențialul să ofere României și stângii din România acest lucru”, este convins liderul social-democrat brașovean. Marius Dunca este de părere că, din păcate, PNL demonstrează încă de la început că va îngropa România. După ce au criticat PSD pentru un deficit de 3%, liberalii îl cresc acum la 4,3%, iar instabilitatea financiară și dezechilibrul economic își au aici premisele.”Investitorii străini devin deja mai prudenți, având în vedere ce se întâmplă în economie. Până acum, în 2019, România a cunoscut o creștere a investițiilor străine cu 0,6 miliarde în România. Economia a înregistrat creștere economică, recunoscută și de Banca Mondială și de guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, niciunii nefiind suporteri ai PSD. De la această poziție ajungem la 5 lei 1 Euro la casele de schimb și la intenții declarate de a vinde CEC Bank și Hidroelectrica. Există suspiciunea că acești bani nu vor fi direcționați către firme românești, ci către companiile străine, dar vom aștepta să vedem ce se va întâmpla”
  • Președintele PSD Brașov a trecut în revistă și așa numita ”profesionalizare” adusă de PNL ”Liberalii au venit cu mesajul că oamenii de pe timpul PSD sunt incompetenți și că vin ei cu oameni profesioniști și bine pregătiți, vorbesc de principii și nu vorbesc de oameni. Observăm la Brașov schimbarea directorului Regional al Poștei. Putem face o comparație între CV-uri. Îl avem, pe de o parte, pe fostul director. A terminat Facultatea de automatică în 1982, a fost inginer de sistem, iar apoi cercetător științific la institutul pentru automatizări București. Din 1992, până în momentul de față a lucrat în Poșta Română ca inginer de sistem, șef de birou, șef de serviciu, director Regional, director. Iată, ajungi director regional după un parcurs normal, așa e un profesionist. Ne uităm și în celalalt CV și nu găsim ce îl recomandă pentru această funcție. Ba chiar, declară că a fost surprins de numirea făcută de, probabil conducerea PNL. Atrag atenția, să nu fie un caz de trafic de influență. Conducerea PNL , prin prim-ministrul Orban a declarat că a oprit toate angajările. Din ce știm, acest domn a fost angajat la București pe post de documentarist și ulterior numit director. Dacă asta înseamnă profesionalism, se demonstrează, de la început, că PNL îngroapă România și își bate joc de oamenii care muncesc în aceste instituții publice”, concluzionează Marius Dunca

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: