Marius Dunca, președinte PSD Brașov: Brașovul nu are conducători, busolă sau viziune pentru viitor!

Președintele PSD Brașov, Marius Dunca, lansează critici dure la adresa administrațiilor liberale care au condus județul și municipiul Brașov în ultimii 30 de ani. Acesta îi acuză pe liberali că, din cauza incompetenței și a stilului de management falimentar al administrației PNL din 1995 și până astăzi , Brașovul a rămas blocat în timp. Mai mult, potrivit senatorului social-democrat, administrația publică sub conducerea PNL și-a mascat eșecurile din ultimii 25 de ani afirmând că nu a fost susținută de Guvern, oricare ar fi fost el.
“Brașovul a ajuns astăzi un județ blocat de incompetența PNL-istă. Dacă ne uităm în urmă, Brașovul nu a avut niciodată altă conducere decât una liberală. Și cu toate astea brașovenii nu trăiesc bine și spun că Municipiul și județul se îndreaptă într-o direcție greșită. Pentru un județ care ocupă locul 5 la nivel național în topul contribuțiilor la PIB-ul României, brașovenii nu trăiesc bine. Se zbat într-un oraș poluat, aglomerat, fără perspectivă clară de dezvoltare, trăiesc în comune uitate de șefii consiliului județean și sunt mereu păcăliți că investițiile majore urmează să se întâmple”, a declarat Marius Dunca.
Președintele PSD Brașov îi acuză pe liberali că sub conducerea administrațiilor PNL-iste, Brașovul a pierdut startul dezvoltării în comparație cu județele din regiunea Centru sau Vest, cum ar fi Clujul, Timișoara, Oradea sau chiar Aradul.
“Din 2004 și până astăzi, în prag de campanie electorală, obiectivele anunțate ale administrațiilor liberale rămân aceleași – un aeroport care de 14 ani se promite și nu se realizează, investiții în spitale care întârzie să apară. Sub administrația PNL, Brașovul a ratat startul dezvoltării sectoarelor care generează astăzi locuri de muncă și venituri în creștere pentru cetățeni și pentru administrația publică. Deși suntem favorizați prin poziția geografică, suntem defavorizați de lipsa de viziune a celor care se află la vârful administrației publice. Să îl anunțe cineva pe dl. Veștea că este 2020 și că aeroportul nu este gata!”, a susținut Marius Dunca.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: