Marius Dunca: Când vine vorba de pandemie, președintele Iohannis are două viteze: încet și foarte încet!

Senatorul PSD Marius Dunca critică modul în care președintele României înțelege să se implice în criza sanitară din țara noastră.

”Președintele României era atât de îngrijorat IERI de cum evoluează pandemia, încât a planificat ASTĂZI o ședință de urgență, dar nu la primele ore ale dimineții, cum era de așteptat, ci pe la 17.30. Se putea foarte bine organiza întâlnirea chiar de aseară. Niște măsuri cu aplicabilitate imediată ar mai fi putut poate salva niște vieți. Dar ce atâta grabă, domnule președinte, doar au mai murit încă 414 de români în ultimele 24 de ore și au mai fost înregistrate încă 17.158 de noi cazuri Covid!

În ”România normală” a lui Klaus Iohannis, totul merge pe repede înainte doar când este vorba de organizarea unui Congres PNL cu 5000 de participanți în plină pandemie. Faptul că OMS a trimis în țara noastră o delegație formată din specialiști în dezastre și urgențe medicale nu reprezintă un semnal de alarmă pentru președinte. Nu mai sunt locuri libere la ATI, nu mai sunt locuri libere la morgă, pacienții așteaptă în salvări în curtea spitalului să fie preluați.

Domnule Iohannis, cât timp vă veți mai bate joc de români? Lipsa dumneavoastră de reacție adâncește haosul din țara noastră și dezastrul sanitar. ” a declarat Marius Dunca, președintele PSD Brașov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: