Mariana Sebeni susține ca și-a obținut locul in CJ prin vot. Atunci Goidescu cum l-a obținut?

PER Brasov i-a retras sprijinul politic consilierului judetean Mariana Sebeni, dar si sotului sau, Marius Comsa. Politic a obtinut postul, politic il pierde. Astazi, printr-un comunicat de presa, Mariana Sebeni a trimis jurnalistilor o inregistrare audio cu o discutie purtata cu Catalin Namaescu si Ionel Spinean, cei doi lideri ai PER Brasov. Printre altele, acestia sustin ca ”In momentul de fata suntem in opozitie. Cine mai este in opozitie? PSD. Atunci, noi suntem cu PSD”.  Lucruri normale intr-un stat democratic unde s-au facut aliante dintotdeauna si se fac in continuare.

Din comunicatul de presa reiese ca Mariana Sebeni si-ar fi castigat postul in Consiliul Judetean prin vot. Total gresit avand in vedere ca a ajuns in Consiliul Judetean dupa ce a fost exclus din partid Ionel Goidescu, lucru la care si ea a pus umarul. Atunci a facut rocada cu sotul sau, Marius. El a intrat in locul ei la Consiliul Local, iar ea a intrat in Consiliul Judetean. Asa s-a intamplat la vremea respectiva, indiferent ce vor spune unii si altii.

Si un amanunt important, din conducerea PER de atunci faceau parte cam aceiasi oameni care au exclus-o acum din partid…Insa, atunci aceasta conducere era una buna, de viitor…

De asemenea, foarte interesant este ca toate aceste “nereguli” din cadrul organizatiei sunt scoase in evidenta acum. Daca au fost asa de rai cei din conducere, de ce nu a spus Mariana Sebeni nimic pana in momentul cand a fost data afara?

Daca esti corect, iti asumi riscuri, nu devii scai doar pentru un loc caldut in Consiliul Judetean.

Cat despre intelegerile politice, nu trebuie uitat faptul ca Marius Comsa a declarat public la o sedinta a Consiliului Local ca il sustine pe primarul George Scripcaru, adica PNL.

 

Mi s-a atras atenția de către președintele numit, C. Nămăescu, că „într-un cerc mai restrâns de oameni, foarte restrâns, hai s-o numim ședință, tu trebuia să fii exclusă demult”. Fără consultarea membrilor, fără votul BPJ sau al BPM, fără audierea mea prealabilă, un cerc restrâns de oameni de la PER exclud din partid consilierii aleși prin vot. Cum s-a și întâmplat. Miza o reprezenta funcția de subprefect promisă președintelui numit interimar acum un an al PER, Cătălin Nămăescu, funcție pentru care noi, aleșii locali și județeni, ar fi trebuit să votăm împotriva propriilor noastre amendamente aduse proiectelor de hotărâri. Neplata cotizației, încălcarea articolelor 11,12 și 13 din Statut, referitoare la respectarea doctrinei etc, invocate de ei, sunt doar praf în ochi. Acum este și demonstrat acest lucru. Se vede cum se poate pierde, într-un cer foarte restrâns de oameni” calitatea obținută prin vot. În plus, cotizația e plătită până acum 2 luni, când orice activitate la partid a încetat. Există chitanțele. Oricum, conform statutului, excluderea pentru neplata cotizației poate fi discutată în PER după 12 luni în care membrul nu a achitat.
Veți auzi cum și primarul Scripcaru este acuzat că le-ar fi făcut promisiuni pe care nu le-ar fi respectat, așa cum speră ei să facă, acum, PSD. Ca și cum toți le-am datora lor ceva. Veți auzi cum este adus în discuție și Adrian Veștea, care s-ar fi lăudat, spun ei, că ne-ar cumpăra pe cei doi consilieri județeni excluși, la bucată, așa cum s-au lăsat ei cumpărați, pentru un fotoliu de subprefect. Vă asigur că nimeni nu m-a putut cumpăra. Nici măcar acești lideri de carton ai PER Brașov”, ”, se plange Mariana Sebeni in comunicatul de presa.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: