Mariana Câju: ”Domnule președinte, județul Brașov nu înseamnă doar Râșnov!”

Președintele Consiliului Județean Brașov susține într-o postare pe facebook că a semnat actele constitutive ale Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Valea Prahovei în Acţiune”. Evenimentul a avut loc la sediul Primăriei Oraşului Sinaia. Membrii fondatori ai acestei asociaţii sunt oraşele Sinaia, Comarnic, Azuga, Râşnov şi UAT Judeţul Braşov. Cum de fiecare dată, la astfel de evenimente care vizează județul Brașov, participă numai reprezentanții orașului Râșnov?

Fostul președinte al Consiliului Județean Brașov, Mariana Câju, a răbufnit la adresa actualei conduceri.

Văd că actualul președinte uită de fiecare dată că județul Brașov are în componență mai multe comune și orașe. Drept dovadă, de câte ori participă la evenimente importante pentru județ, invită să-i fie alături doar primarul din Râșnov. Vreau să îi aduc aminte președintelui Consiliului Județean Brașov că trebuie să reprezinte interesele tuturor cetățenilor, nu doar ale celor din Râșnov. Chiar dacă nu mai este primar, are în continuare impresia că este șeful acestui oraș. De asemenea, pe funcții îi pune tot pe apropiații săi din Râșnov și tot așa. 

Ciudat este faptul că la întâlnirea de la Sinaia nu a participat nimeni de la Predeal, deși reprezintă obiectul discuției, dar nici de la Primăria Săcele, care, la fel, are interes în proiect. Nu se poate ca totul să fie făcut pe criterii politice.

Vreau să îi transmit președintelui că dacă este atât de interesat de Râșnov, să meargă să candideze acolo. Județul s-a dovedit oricum o pălărie prea mare pentru el. După 4 ani scurși de la ultimele alegeri locale nu avem nimic finalizat în județul Brașov. Spitalele sunt așa cum sunt, aeroportul nu este făcut nici măcar pe jumătate, iar de alte proiecte nici nu poate fi vorba. Dacă la capitolul ”realizări” este codaș, la capitolul poze este pe locul I. Cred că este momentul ca județul să se dezvolte, să iasă din acest anonimat care durează de 4 ani”, a transmis Mariana Câju, candidat independent la Consiliul Județean Brașov.

 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: