Marian Rasaliu, președinte executiv PSD Brașov: Guvernul și administrația locală PNL anulează toată munca depusă până acum pentru realizarea unui nou spital la Brașov

Președintele executiv al PSD Brașov, Marian Rasaliu, consideră că atitudinea Guvernului PNL și a întregii administrații liberale de la Brașov, prin care abandonează proiectul unui nou spital pentru brașoveni, arată nepăsare și incompetență în administrație. Rasaliu face o trecere în revistă a pașilor făcuți în ultimii ani pentru realizarea unui nou spital și amintește efortul parlamentarilor social democrați care s-au luptat pentru trecerea terenului în patrimoniul municipalității și pentru finanțarea acestui proiect din fonduri europene.

„Spitalul Regional Brașov este un alt proiect de anvergură în care m-am luptat, în mandatul meu de prefect, să obţinem un consens politic din partea tuturor parlamentarilor de Braşov pentru susţinerea realizării lui.
Primul pas l-a reprezentat întocmirea unui proiect de lege asumat de toţi parlamentarii de Braşov pentru trecerea unui teren în suprafaţă de 11,45 hectare necesar realizării construirii spitalului, din proprietatea Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Cartof şi Sfeclă de Zahăr în proprietatea municipiului Braşov.
La acest proiect sunt deja cunoscute toate amănuntele și stadiul în care se află la acest moment.
Din păcate, putem spune că a fost stopat în ultimele luni de când Guvernul PNL face analize peste analize. Nu înțeleg la ce folosesc aceste tergiversări, din moment ce proiectul era în situație avansată în toamna anului trecut.
Reprezentantii guvernării PSD, au fost de trei ori la Brașov doar pentru ca acest spital regional de urgență să poată fi inclus în proiectele care să poată fi realizate pe termen mediu, dacă nu chiar scurt.
Se pare că, la acest moment, planurile noii guvernări sunt cu totul altele, iar Brașovul nu se mai află pe harta spitalelor care să fie construite în următorul deceniu. Sunt indignat! Brașovul trebuie să aibă în viitorul apropiat acest spital atât de necesar!”, amintește Marian Rasaliu.

Social-democratul îi acuză pe PNL-iștii din CJ Brașov de ipocrizie, nepăsare și incompetență.
„Una au spus și alta au făcut! I-au păcălit pe brașoveni, în goana lor după voturi. Similar cu proiectul aeroportului, promis de 3 mandate încoace și tot nu este gata” susține Marian Rasaliu.

Biroul de presă PSD Brașov

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: