Marian Rasaliu îndeamnă brașovenii să semneze petiția pentru plafonarea prețurilor la energie și gaze

Continuă strângerea de semnături în sprijinul proiectului legii PSD privind plafonarea prețurilor la energie și gaze. Deputatul Marian Rasaliu îi îndeamnă pe brașoveni să semneze în număr cât mai mare petiția.

.„Plafonarea prețurilor și compensații pentru scumpirile suportate. Aceasta este soluția corectă, similară cu cea din alte țări europene, pe care PSD o susține! Doar în acest mod populația și firmele pot face față șocului facturilor exagerate și nejustificat de mult majorate. Plafonarea prețurilor pentru o perioadă de 6 luni este imperativă! Altfel prețurile nu vor scădea, mai ales în această perioadă de iarna, când cererea e mare! Aceasta este soluția corectă, Spania și Franța deja au anunțat-o oficial.

Spre deosebire de varianta guvernului Cîțu, care acordă compensații pentru anumite tranșe de consum, ceea ce înseamnă cheltuială tot din taxele noastre, soluția PSD a plafonării duce imediat la scăderea facturilor, cu până la 23% la gaze și 43% la electricitate și, în plus, nu împovărează bugetul, pentru că este suportată de producător!

Fiecare zi în care Guvernul refuză să emită avizul pentru proiectul depus de PSD în Parlament privitor la plafonarea prețurilor la energie înseamnă mai puțini bani în buzunarele românilor, obligați să plătească facturi uriașe, la energie electrică și gaze naturale, dar și un sabotaj al firmelor românești, devenite necompetitive prin costurile de producție tot mai mari.

Stimați brașoveni, este necesar să ne unim pentru a strânge cât mai rapid semnături în vederea dezbaterii rapide a acestui proiect de lege vital pentru viitorul țării noastre! Semnați petiția în număr cât mai mare! ” este apelul deputatului.

 

Formular petiție:  www.psd.ro/plafonare-preturi-energie/#FormularPetitie

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: