Marian Rasaliu cere prefectului măsuri ferme pentru a asigura desfășurarea alegerilor locale

Candidatul PSD la preșidenția Consiliului Județean Brașov, fostul prefect Marian Rasaliu îi cere public actualului prefect să ia toate măsurile pentru ca alegerile din 27 septembrie să se desfășoare în condiții de deplină siguranță pentru toți brașovenii.
”Domnului prefect Cătălin Văsii îi cer să vegheze la respectarea strictă a legii și a normelor sanitare. Să asculte de funcționarii Instituției Prefectului, profesioniști desăvârșiți, și să asigure condiții bune de votare în tot judetul”, a declarat Marian Rasaliu.
Acesta și-a exprimat deplina încredere în profesioniștii care lucrează în Instituția Prefectului.
”Știu că vor face tot ce le stă în putință pentru un proces electoral lipsit de riscuri. Împreună cu ei am organizat mai multe procese de alegeri și știu că toți vor depune toate eforturile pentru a reduce la minimum riscurile, iar cetățenii Brașovului să își poată exercita dreptul la vot în deplină siguranță. Îi chem pe toți brașovenii la vot pentru că exercițiul democratic trebuie să aibă loc și în această perioadă dificilă”, a precizat Marian Rasaliu.
Rasaliu susține că pe parcursul mandatului de prefect a reușit să-i cunoască foarte bine pe funcționarii instituției alături de care a lucrat foarte bine.
”Garantez că foștii mei colegi sunt oameni profesioniști, care știu foarte bine ce au de făcut și vor face tot ce depinde de ei pentru ca alegerile să se desfășoare impecabil. Toți brașovenii să aibă încredere și să vină să voteze. Îi îndemn să participe și să respecte normele transmise de autorități ”, a mai spus Marian Rasaliu.

Articol comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Brașov – CMF – 21200019

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: