Marian Rasaliu, candidatul PSD pentru șefia Consiliului Județean Brașov

Conferința extraordinară a PSD Brașov l-a desemnat pe Marian Rasaliu, fost prefect al Județului, candidat la funcția de Președinte al Consiliului Judetean

Conferința Extraordinară a Organizației Județene PSD Brașov ,reunită astăzi, a votat în unanimitate numirea lui Marian Rasaliu, în funcția de Președinte Executiv al organizației județene PSD Brașov, dar și desemnarea acestuia pentru candidatura la funcția de Președinte al Consiliului Județean.
În cadrul Conferinței de astăzi, președintelele Marius Dunca și-a afirmat susținerea pentru fostul prefect al județului Brașov, afirmând că echipa de la Brașov are experiență în administrația publică și că în următorii 4 ani nu vor mai exista diferențe de dezvoltare între zonele din județ.
“Schimbarea începe cu primul pas! În iunie, putem schimba culoarea administrației locale în județul Brașov! Primul pas începe astăzi, cu Marian Rasaliu care va fi președintele Consiliului Județean Brașov. Candidatul nostru este singurul, care prin experiența sa, poate continua și finaliza proiectele brașovenilor și poate face din județul Brașov, polul regional al economiei românești.” a declarat Președintele PSD Brașov, senatorul Marius Dunca.
În cadrul lucrărilor Conferinței extraordinare de astăzi, mai mulți lideri și reprezentanți ai partidul și-au exprimat susținerea pentru fostul prefect al Brașovului pe care l-au prezentat ca un profesionist cu experiență care știe să lucreze în echipă pentru proiectele brașovenilor.

Biroul de presă PSD Brașov

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: