Marian Rasaliu: Aeroportul, sănătatea, infrastructura rutieră, învățământul și sprijinirea mediului privat sunt prioritățile mele

Președintele executiv al PSD Brașov, Marian Rasaliu, a vorbit la sfârșitul săptămânii despre prioritățile sale pentru județul Brașov.

”M-am inscris in cursa pentru presedintia Consiliului Judetean Brasov pentru ca m-am nascut si traiesc in acest judet si vreau sa schimb in bine viitorul locuitorilor de aici. Sunt omul care se gandeste la comunitate, nu ma intereseaza functiile politice. Consider ca pentru dezvoltarea judetului Brasov trebuie sa ne axam pe 5 puncte forte: sanatate, aeroport, infrastructura rutiera, sprijin pentru mediul privat si sustinerea construirii de scoli, crese si gradinite, adica invatamantul. De asemenea, trebuie sa initiem proiecte pe specificul zonei, mai exact pe partea de turism. Sa construim si sa reabilitam, nu sa lasam cladiri in paragina asa cum se intampla acum. Pentru ducerea la indeplinire a proiectelor va asigur ca voi avea o colaborare cu toate formatiunile politice, nu vreau sa mai existe dispute ca in prezent. Cetatenii si confortul acestora trebuie sa fie prioritatea noastra si atat!” a spus Marian Rasaliu, candidat la presedintia Consiliului Judetean Brasov.

Fostul prefect a vorbit și despre proiectul privind construirea noului spital regional.

”Proiectul pentru noul spital regional al Brasovului, după schimbarea guvernării a fost înmormântat de actuala guvernare. Nici la aeroport nu s-a făcut prea multe desi se vorbeste mult despre el. Această investiție nu este a unui partid sau a unui om politic, ci al brașovenilor pentru brașoveni.Asta nu au inteles unii politicieni din Brașov”, a declarat Marian Rasaliu.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: