Marian Godină, polițistul care dă ”flash-uri” legii. ”Din păcate, nu a opus rezistență”, ultima gafă (FOTO)

Polițistul Marian Godină a fost luat în ”șuturi” de internauți după o postare pe facebook care la prima vedere îți dă impresia că aparține unui interlop, nicidecum a unui polițist…

Polițistul Marian Godină a uitat probabil unde lucrează și asta de când a devenit ”vedetă”. In ultimii ani a tot avut postări pe rețelele de socializare, unde și-a dat cu părerea aproape la orice. Că se pricepe, că nu se pricepe la un anumit domeniu, important este să fie activ, astfel se menține în grafic pentru cei care îl apreciază. Cu alte cuvinte, a devenit un fel de părerolog pe facebook. Nu mai scrie, automat dispare din peisaj. Numai că, una din ultimele sale postări a fost de-a dreptul neinspirată, una care nu face cinste unui polițist, dar nici instituției MAI. S-a întâmplat după prinderea individului care a omorât un polițist la Timiș. ”Din păcate, nu a opus rezistență”, scrie pe facebook, Marian Godină. Insă, ca polițist, ca formator de opinie, nu poți posta un astfel de mesaj care duce cu gândul în altă parte. Avem un stat, avem instituții în măsură sa aplice legea, exact așa cum susținea de multe ori tot acest Marian Godină. Uită ce spune sau pentru el legea nu se aplică la fel?

Nici internauții nu au gustat comentariul lăsat de polițistul brașovean. Aceștia i-au reproșat că uită ce meserie are. Unii i-au cerut chiar demisia. (VEZI CAPTURI).

Oare testari psihologice se mai fac la MAI?

Așteptăm să fie luate măsuri si pentru cei care au astfel de derapaje, pentru că legea există pentru toți, indiferent de nume. Totuși, acest Godină reprezintă uniforma statului român, nu este un simplu muncitor la uzină.

Ciudat a fost și modul în care s-a declanșat ascensiunea polițistului care, dintr-odată, a început să vorbească despre ”combinațiile” șefilor de la Brașov. Ciudat pentru că au ieșit la iveală lucruri la mult timp după ce s-au întâmplat. Cu alte cuvinte, s-a știut mult timp, dar s-a tăcut, un fel de tăinuire. Păi dacă ești ”moale” și nu poți raporta mai departe că se întâmplă lucruri anormale în instituția în care lucrezi, nu ai motiv să mai îmbraci uniforma de polițist. Ori spui când se întâmplă, ori îți cauți alt loc de muncă pentru că nu ești făcut pentru așa ceva. În poliție trebuie să respecți legea, iar când cineva o încalcă, indiferent despre cine este vorba, trebuie să iei măsurile legale. Nu există loc de interpretări.

Cât despre promovarea intensă făcută în rețelele de socializare pe spatele unui animal, iar nu are rost să intrăm prea mult în detalii, clar este vorba despre imagine, despre marketing. Dar să îl ”chinui” doar pentru a mai avea o poză frumoasă pe facebook…spune multe. Cu ghiozdan, fără, cu ochelari de soare, cu șapcă de polițist, în autobuz sau prin alte locuri, chiar nu este un mod corect de a-ti promova imaginea. Dar, ce nu face omul pentru a rămâne în atenția publicului…

Dacă ar fi fost doar afectiune față de animal, atunci acesta ar fi fost ținut departe de ochii lumii, nicidecum pozat la fiecare mișcare pe care o face. În curând ar putea să apară și o carte despre animaluțul alpaca și tot așa. Dacă tot merge treaba, de ce nu…

Postare Marian Godina

 

Cristi FLOREA

 

One thought on “Marian Godină, polițistul care dă ”flash-uri” legii. ”Din păcate, nu a opus rezistență”, ultima gafă (FOTO)

  • 9 iunie 2019 la 12:02
    Permalink

    Nu știu alții cum gândesc, dar si mie mi-ar fi plăcut sa riposteze….

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: