Mareș nu mai este șeful PNL din Făgăraș. Cică de bunăvoie…cu o lună înainte de alegeri

Liberalul Ioan Mareș nu mai este șeful PNL Făgăraș. Acesta și-a înaintat demisia cu doar câteva săptămâni înainte de alegerile locale. Deși comunicatul PNL spune ceva, surse din Organizație susțin cu totul altceva. Se pare ca Mareș nu ar fi plecat chiar de bunăvoie, drept dovadă și momentul ales de acesta. Gurile rele vorbesc că ar fi fost amenințări cu bătaie spre lista pentru Parlament, unde fiica lui Mareș mai tânjește spre un mandat. Cum nu a ieșit cu nimic în evidență, șansele ca aceasta să mai prindă un loc pe merit sunt reduse. Acestea par a fi și jocurile politice. Plus că Făgărașul nu prea mai este “galben”. Chiar dacă președintele Adrian Veștea susține pe la televiziunile locale că a atras fonduri europene, trebuie reamintit faptul ca numai Făgărașul singur a atras fonduri mai mult decât tot județul…ceea ce spune multe despre “munca” liberalilor. Plus că zona Făgăraș a fost cam inexistentă pentru Consiliul Județean. Șefii de aici au preferat Râșnovul, dar au uitat de Făgăraș sau Rupea.

Începând cu data de 12 august 2020, conducerea organizației PNL Făgăraș nu mai este exercitată de către dl. Ioan Mareș. Acesta și-a prezentat demisia din funcția de Președinte al PNL Făgăraș.

Ioan Mares:

” – Am luat această decizie acum, în parte datorită dorinței de a promova tineri la nivelul conducerii organizației noastre, și în parte determinat fiind de anumite motive personale, care privesc atenția alocată sănătății dar și timpul petrecut cu familia.

Îmi este foarte greu să fac acest pas, mai ales că mă retrag dintr-o echipă frumoasă și de succes la nivelul întregului județ, cu Adrian Veștea, cel mai prolific președinte de consiliu județean din România, cu zeci de proiecte de interes public major livrate sau aflate în lucru, și George Scripcaru, primarul care prin munca și proiectele sale a crescut calitatea vieții și a nivelului de trai în Municipiul Brașov, transformând urbea nu numai într-un loc prosper pentru brașoveni, cât și într-un punct turistic important atât pentru români cât și pentru străini.

Voi rămâne atașat valorilor liberale și, de fiecare dată când va fi nevoie de mine pentru chestiuni specifice, dacă voi fi solicitat, îmi voi manifesta disponibilitatea de a sprijini organizația PNL Făgăraș și Partidul Național Liberal.

Am toată încrederea că Magda Cențiu, cea care va prelua exercitarea mandatului de președinte al PNL Făgăraș, va face o treabă extraordinară pentru comunitatea făgărașeană. Mizez nu doar pe tinerețea dumneaei, ci în principal pe perseverența sa și pe capacitatea de a-și îndeplini obiectivele pe care și le propune.”

Începând cu data de 12 august 2020, Președintele interimar al PNL Făgăraș este dna. Magdalena Cențiu. Magdalena Cențiu are studii superioare atât juridice, cât și economice, este o tânără antreprenoare, fiind membră activă a PNL Făgăraș din anul 2012. Magda a condus până de curând organizația de tineret liberală locală.

Magdalena Cențiu:

„- PNL Făgăraș, în perioada care urmează, se va concentra la a face campanie electorală pentru alegerile locale. Vom ieși în teren, vom vorbi cu oamenii și le vom propune o abordare nouă, pentru o experiență administrativă digitalizată, transparentă și plăcută, pentru un funcționar public digital care să servească interesul public 24 de ore din 24, pentru proceduri parcurse și avize și autorizații emise online, pentru a le propune rezolvarea unor probleme cu care comunitatea noastră se confruntă indiferent de cine a câștigat până acum alegerile – creșe, un spital compus din corpuri noi, câteva zone de agrement pe bune dar și o discuție serioasă care să-i implice pe angajatori și angajați, despre competențe și ocupații ale viitorului, precum și despre formarea noior categorii de antreprenori și de ocupații aici, în Făgăraș. Trebuie să privim către viitor, iar planurile pe care le facem și pe care le punem în executare acum trebuie să ne conducă spre viitorul pe care ni-l imaginăm.

Împreună cu Biroul Politic al PNL Făgăraș, îi mulțumesc dlui. Ioan Mareș pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul organizației și partidului.”

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: