Maratonul DHL Ştafeta Carpaţilor are loc pe 17 iunie la Poiana Brașov

Sâmbătă, 17 iunie, va avea loc, la Poiana Brașov, cea de-a opta ediție a Maratonului DHL Ştafeta Carpaţilor. Înscrierile continuă, în limita locurilor disponibile, până pe 9 iunie și toți cei care își doresc să participe la oricare dintre cele trei categorii de probe – Ştafetă (7km x 6 persoane), Semimaraton (21km) și Maraton (42,195 km) – o pot face accesând secțiunea Înscrieri de pe http://maratondhl.ro.

Lansat în 2005, Maratonul DHL Ştafeta Carpaţilor a ajuns una dintre cele mai cunoscute competiţii de gen din România şi unul dintre cele mai îndrăgite evenimente de alergare montană din România, datorită traseului unic pe ruta Predeal – Pârâul Rece – Râșnov – Poiana Brașov, atât şosea, cât şi traseu montan, precum şi componentei caritabile.

Maratonul DHL Ștafeta Carpaților încurajează practicarea sportului în aer liber în rândul tinerilor, de aceea ei se pot înscrie gratuit în competiția de ștafetă (limita de vârstă 14 ani) sau semimaraton (limita de vârstă 16 ani). Crosul copiilor este, de asemenea, o competiție unde participarea este gratuită și se adresează celor mici, cu vârste între 5 şi 13 ani, fiind o categorie de concurs separată, cu distanțe mai mici de alergare.

 

Sute de participanți de toate vârstele s-au înscris deja și vor fi la linia de start pe 17 iunie! Evenimentul se bucură de susținerea și participarea marilor campioni Gabriela Szabo, Constantina Diță, Andreea Răducan, Monica Roșu, Miodrag Belodedici, dar și a multor persoane publice, precum Sonia Argint Ionescu, Carmen Brumă, Eli Roman, Adi Hădean, Dragoș Bucurenci, Andrei Roșu, Șerban Damian sau George Baltă. Vino și tu pe 17 iunie și te poți întâlni cu mulți dintre ei!

”Dacă vrei să miști lumea, începe cu tine! Participă!” spun toți susținătorii ediției 2017 a Maratonului DHL, mesaj ce are o puternică legătură emoțională cu cauza pe care o susținem:  sprijinirea sportivilor paralimpici, cei care luptă zilnic pentru a demonstra că nimic nu este imposibil, toate fondurile din taxa de înscriere fiind donate Comitetului Național Paralimpic, partenerul nostru și în această ediție.

Înscrie-te și tu! Dacă vrei să miști lumea, începe cu tine!

Participanții Maratonului DHL Ștafeta Carpaților vor beneficia, ca în fiecare an, de cele mai bune condiții de siguranță, datorită sprijinului oferit de Primăria Brașov și Poliția Rutieră Brașov. Pentru ediția cu numărul opt, organizatorii anunță închiderea circulației publice, pe data de 17 iunie, după cum urmează:

  1. Drumul din sectorul Predeal (Unitatea Militară) – Râșnov, DN73A, în intervalul orar 09:30 – 12:30
  2. Drumul din sectorul Râșnov – Predeal (Unitatea Militară), DN73A, în intervalul orar 09:30 – 12:30
  1. Drumul din sectorul Râșnov – Poiana Brașov, DN1E, în intervalul orar 10:00 – 17:00
  2. Drumul din sectorul Poiana Brașov – Râșnov , DN1E, în intervalul orar 10:00 – 17:00

 

Toate detaliile legate de eveniment sunt disponibile pe site-ul www.maratondhl.ro.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: